Koulutukset

Koulutuksia pidetään läpi vuoden lukuunottamatta heinä- ja elokuuta sekä joulu- ja tammikuuta. 2019 emme pidä koulutuksia helmikuussa.

Kokoonnumme:
Keskiviikkoiltaisin klo. 18.45 alkaen. Tarkempi koulutusten ryhmäjako alla. Pakkasraja on -10°C. Kentällä on valaistus. Ohjatut koulutukset saateteen parua jos koulutuskenttä on todella jäinen tai muuten huonossa kunnossa. Tästä ilmoitetaan aina ajankohtaista osiossa. 

Ryhmien kesto on noin 30 minuuttia.

Vasta-alkajille järjestämme pentu- ja alkeiskursseja. Pentu- ja alkeiskursseista löytyy erilliset ilmoittautumisohjeet "ajankohtaista" sivulla.

Pentu- ja alkeiskurssin jälkeen voi jatkaa rivikoulutuksiin jäsenmaksun maksamalla (jäsenmaksu on voimassa yhden kalenterivuoden ja sisältää kaikki rivikoulutukset).

Jatkoalkeet ryhmä on kurssimuotoinen ryhmä, joka sisältää seitsämän koulutuskertaa. Koulutukset pitävät sisällään perusasioiden jatko-opettelua. Näiden koulutuskertojen jälkeen on aika siirtyä joko TOKO aloittelevat -ryhmään, PK -ryhmään tai Kotitottis -ryhmään, tai mikäli on tarve voi jatkoalkeet ryhmän vielä kerrata. Jatkoalkeet ryhmästä seuraava askel katsotaan aina koirakon kanssa tasokohtaisesti ja keskustellaan jo heti alussa mikä on jokaisella se oma tavoite.

Uusia jäseniä ryhmiin otetaan mukaan aina pentu- ja alkeiskurssin kautta TAI suoraan jatkoalkeet -ryhmään. Jos on pidemmälle edenneitä koirakoita tai ei tiedä mihin ryhmään kuuluu, voidaan maanatai iltaisin tai keskiviikkoisin ennen rivikoulutuksien alkua katsoa kouluttajan kanssa mikä olisi oikea ryhmä. Kaikkiin koulutuksiin ilmoittautumiset tapahtuu sähköpostilla os. infojarvenpaankoirakerho.fi tai olemalla yhdeydessä suoraan koulutusohjaajiin. 

Hallitus on päättänyt asettaa kaiken ikäisille rescue-koirille 6 kuukauden karenssiaijan, jonka aikana koirat eivät pysty osallistumistumaan rivikoulutuksiin eivätkä saa tulla myöskään koulutuskentälle. Hallitus haluaa tällä tavalla minimoida mahdollisten tarttuvien tautien leviämisen

Kevään koulutukset alkavat 3.3.2021. Kysy vapaita paikkoja sähköpostise! 

Rally-Toko Järvenpään Koirakerholla on omatoiminen Rally-Toko ryhmä. Ryhmällä on omat facebook-sivut jossa ryhmän jäsenet sopivat keskenään treeneistä. Treenien ajatuksena on että kaikki auttavat toisiaan. Ryhmään otetaan mukaan niin vasta-alkajia kuin kokeneempiakin harrastajia. Ryhmätiedustelut ja ilmoittautumiset kerhon sähköpostiin. Ryhmä on tarkoitettu Järvenpään Koirakerhon jäsenille.     

Haku Järvenpään Koirakerholla on omatoiminen hakuryhmä. Ryhmällä on omat facebook-sivut jossa ryhmän jäsenet sopivat keskenään treeneistä. Treenien ajatuksena on että kaikki auttavat toisiaan. Ryhmään otetaan mukaan niin vasta-alkajia kuin kokeneempiakin hakuilijoita. Ryhmätiedustelut ja ilmoittautumiset kerhon sähköpostiin. Ryhmä on tarkoitettu Järvenpään Koirakerhon jäsenille.     

Jälki Tällä hetkellä ei ole jälkikoulutuksia. 

Rivikoulutusryhmät ja niiden kuvaukset:
Pentu- ja alkeiskurssi; viiden kerran kurssimuotoinen pentu- ja alkeiskurssi. Kurssilla opetellaan koulutuksen perusasioita. Kurssille osallistumiselle ei ole ylä- eikä alaikärajaa.
Jatkoalkeet; kuuden kerran kurssimuotoinen ryhmä. Perusasioiden jatko-opettelua.
Arkitottis; tottelevaisuuskoulutusta ilman kisatavoitetta treenaaville koirakoille.
TOKO aloittelevat; perusasiat osaaville koirakoille joilla kisaaminen on tulevaisuuden tähtäimessä.
TOKO kisaavat; kisaaville tai kisoihin tähtääville koirakoille.
PK; peruasiat osaaville koirakoille jotka kisaavat tai kisat on tulevaisuudessa tähtäimessä. 
BH; BH-kokeeseen tähtääville koirakoille joilla perusasiat ovat hallussa. 

KOULUTUSTEN RYHMÄJAKO 3.3.-2.6.2021

RYHMÄ AIKA KOULUTTAJA / KOULUTTAJAT

Pentu- ja alkeiskurssi

18.45 Jarmo Hiltunen, Sarah Ylä-Jääski, Tanja Jakobsson, Iina Rinnetmäki, Harri Kenttä, Rina Huhtala, Mia Nordlund
Toko aloittelevat 19.00 Noora Paappanen
Jatkoalkeet

19.30

Sarah Yläjääski, Iina Rinnetmäki, Rina Huhtala
Toko Kisaavat 19.30 Noora Paappanen
Arkitottis

19.30

Tanja Jakobsson
BH & PK-ryhmä

19.30

Jarmo Hiltunen & Harri Kenttä

 

Kenttävuorot 

Kenttä on suurelta osin jäsenten aktiivikäytössä, tarkemmat tiedot löytyvät alta tai kopin seinällä olevasta aikataululistasta. Kaikki jäsenemme ovat tervetulleita käyttämään kenttää myös ohjattujen koulutusten ulkopuolella, kunhan huomioi muille ryhmille varatut ajat.

Kenttävuorot 2018

PÄIVÄ KLO SELITYS
MAANANTAI 17.00 - 21.00 Varattu
TIISTAI 18.00 - 21.00 Varattu
KESKIVIIKKO 17.00 - 21.00 Rivikoulutukset. Talvi- ja kesätauon aikana kenttä jäsenten vapaassa käytössä.
TORSTAI 18.00 - 21.00 Varattu
PERJANTAI 18.00 - 21.00 Järvenpään Koirakerhon aktiivisesti treenaavien vapaa harjoitteluvuoro, ei ohjausta
LAUANTAI 09.00-12.00 Varattu
LAUANTAI 12.00 - 15.00

Varattu

LAUANTAI 15.00 - 18.00 *VAPAA*
LAUANTAI 18.00 - 21.00 Varattu
SUNNUNTAI 10.00 - 15.00

Järvenpään Koirakerhon jäsenten vapaa harjoitteluvuoro, ei ohjausta

SUNNUNTAI 15.00 - 18.00 *VAPAA*
SUNNUNTAI 18.00 - 21.00 *VAPAA*