Esittäydymme

Noora Paappanen

Sihteeri, Toko-kilpatottelevaisuuskoulutusohjaaja, Toko-koulutusvastaava, PK-ja Tokokoetoimitsija

Heippa! Olen Noora Paappanen, 26 vuotias, ja asustelen Järvenpäässä. Olen tullut mukaan Järvenpään Koirakerhon hallitukseen v.2012. Vuonna 2014 minut valittiin kerhon sihteeriksi. JKK:lla olen pyörinyt kuitenkin jo vuodesta 2005-2006 lähtien. Aloitin kentällä treenaamisen bordercollie Hetan s.2002 (Tronic Rosamunda) kanssa joka oli minulla lainakoirana. Hetan kanssa kävimme muutamassa toko-kokeessakin v.2007 saaden tuloksen ALO1.

Kotona kanssani asustaa, mieheni ja poikani lisäksi, australianpaimenkoira narttu Luna s.2014 (Särkivaaran Öökiitti Mulleriitti) ja lisäksi omistan äitini kanssa belgianpaimenkoira groenendael nartun Lola s.2013 (Black Master's Like A Rose). Lolan ja Lunan kanssa olemme käyneet hakuilemassa, viestimetsässä sekä muutama jälki on tehty, Lolan kanssa painotutaan PK-lajeihin ja Lunan kanssa olisi tarkoitus tavoitteellisesti harrastaa TOKOa ja tavoitteena tietenkin TVA (tottelevaisuusvalio). Vanha koirani belgianpaimenkoira tervueren Kitty (Black Master's Kitty-Gaily) kuoli yllättäen alkutalvesta 2017. Suoritimme Kittyn kanssa BH-kokeen 2010 ja kisasimme TOKO:ssa ALO1. Kitty kisasi myös Rally-Tokossa 2xALO1. Lunan kanssa on kisattu TOKO:ssa ALO ja AVO luokassa sekä suoritettu BH-koe.

Olen elänyt koirien kanssa koko ikäni ja jokainen koira on ollut aina erilainen. Omakohtasia kokemuksiakin erilaisten koirien käyttäytymistä löytyy ja jaan niitä mielelläni eteenpäin. Kentällä minut voi bongata vetämässä TOKO-ryhmiä. Tule rohkeasti vetämään hihasta jos on asiaa! Kentällä siis nähdään!

 

Hanna Salminen

Hallituksen jäsen, vetokoirakkovastaava

Hei ! Olen Hanna Salminen. Olen 35 vuotias ja asun nykyään Nuppulinnassa. Perheeseeni kuuluu aviomies Timo, kolme ihanaa tytärtä sekä kolme koiraa. Järvenpään koirakerholla olen pyörinyt 7 vuotta. Tällä hetkellä treenikoirana minulla on noin puolivuotias sekarotuinen koiranpentu nimeltä Sulo, jonka kanssa treenaillaan ahkerasti. Tavoitteena on kilpailla TOKOssa muutaman vuoden kuluttua. Järvenpään koirakerhon hallitukseen kuulun kolmatta kauttani. Koulutan kentällä TOKO-ryhmiä.

Mia Nordlund

Puheenjohtaja, pk-puolen koulutusvastaava

Olen Mia Nordlund, alun perin kotoisin Hyvinkäältä ja nykyään asun maaseudun rauhassa Mäntsälän Ohkolassa. Minulla ja avomiehelläni Harrilla on tällä hetkellä yhteensä kolme koiraa: dobermanni ja kaksi belgianpaimenkoira malinoista. Niin sanotut "omat treenikoirani" ovat eläkkeellä oleva kesällä 9 vuotta täyttävä dobermannnarttu Eva (Sant Kreal Evangelista) ja nykyinen harrastuskoirani kohta kaksi vuotta täyttävä belgianpaimenkoira Gaby (Gaby).

Evan kanssa ehdin kilpailla niin metsäjäljellä, tuloksena JK2 kuin henkilöetsinnässäkin, tuloksena HK3. Myös Gabyn kanssa suunnitelmissa on kilpakentät. Olen aloittanut koiraharrastuksen vuonna 2003 dobermannuros Remuksen (A'dreams Fandor) kanssa. Aloitin Järvenpään koirakerhon koulutuksissa syksyllä 2005 kun muutimme Järvenpäähän ja olen ollut aktiivisesti mukana kerhon toiminnassa vuodesta 2007 lähtien. Tällä hetkellä olen kolmatta kauttani puheenjohtajana.

Oikein hyvää kesän odotusta kaikille! Nähdään kentällä ja koirakerhon tapahtumissa.

Maria Sorvali

Hallituksen jäsen, toko-kouluttaja

Hei! Olen Maria Sorvali, reilu parikymppinen koiraharrastaja Järvenpäästä. Olen ollut pitkään mukana Järvenpään Koirakerhon toiminnassa ja myöhemmin siirtynyt vaikuttamaan myös hallituksessa. Tällä hetkellä opiskelen ja teen töitä siinä ohessa, joten kentällä tulee pyörittyä nykyään hieman satunnaisemmin. 

Treenikaverina minulla on bordercollie uros Remu (Forest Star's Guzzle Guy, synt. 2005), jonka kanssa olemme kilpailleet tokossa (TVA) ja agilityssa (2lk) sekä olemme suorittaneet BH-kokeen. Remu jäi kisauraltaan eläkkeelle valitettavasti jo kuuden vuoden iässä kun sillä todettiin spondyloosi, joten nykyään treenaillaan lähinnä omaksi iloksi ja kartutetaan tietotaitoa tulevaisuutta varten. Kentälle eksyessäni liityn vahvistamaan tokopuolen kouluttajien rivejä ja Nooran kanssa pyrimme ohjeistamaan ja auttamaan koirakoita parhaamme mukaan. Iloisia treenejä ja rohkeasti vain nykimään hihasta, jos on kysyttävää! :-)

Anne

Toko-koulutusohjaaja, Pk-,toko-ja luonnetestikoetoimitsija

Moi!

Nimeni on Anne.
Koiria minulla on ollut vuodesta -99, mutta koirien kanssa  olen
harrastanut aktiivisesti vuodesta 2011, nykyisin enää vähemmän kentällä. Pidän kaikesta kivasta,
iloisesta yhdessä tekemisestä. Myös jäljen alkeita olen koirieni
kanssa treenannut.

Perheeseeni kuuluu tytär ja kaksi koira. Belgianpaimenkoira tervueren nartut, MYY (07/2010-01/2021) C.I.E. LTV-13.EE MVA, LT MVA, LV MVA, BALT MVA. BH. TK1. TK2. Fia (Pennu) (08/14-9.12-19) EE MVA, TL MVA ja islanninlammaskoira Ruu (05/2013), EE JMVA, LV JMVA, TLNJW-14, TLNW-14. (Edesmenneet Pennu -18 ja Myy -21)

Jaan mielelläni kokemuksiani koiraharrastuksesta, myös kisajännityksessa ja
sen "selättämisessä" löytyy kokemusta.

Tuuraan vakituisia kouluttajia tarvittaessa.

Kuva: Nina Palmu