Syyskokous mietteitä

Kiitos kaikille syyskokoukseen osallistuneille! Kokouksessa oli tänään 14 yhdistyksen jäsentä. Kokouksen pöytäkirja löytyy jäsensivuilta. Hallitukseen uutena jäsenenä tulee Niina Kärkkäinen. Varajäsenenä Harri Kenttä. Muutoin hallituks jatkaa ensisellä kokoonpanolla.

Kokouksessa tuli esille muutamia keskustelun aiheita. Tässäpä niistä jo heti tiedoksi (näitä ei kirjata kokouksen pöytäkirjaan): 
Hallitus on aiemmin kerännyt nimilistaa avustajista tapahtumiin. Listalta muutama nimi löytyy, mutta listan käyttö on jäänyt vähän unohduksiin. Tehdäänpän nyt uusi nimikierros: Mikäli haluat ilmottautua avustajaksi erillaisiin tapahtumiin ilmoita itsesi listalle, joko suoraan hallitukselle tai sähköpostitse. Ilmottautuminen ei sido mihinkään! Ilmottautumisen yhteydessä voi kertoa myös jos on joku "erityisosaaminen" tai jos on aiemmin ollut järjestämässä tapahtumia. Muutamia tapahtumia mitä kerho suunnittelee vuodelle 2016; anttilankoulun talvipäivä (lasten vedot) 7.2. bh-koe, toko-koe.

Koulutuspäivät/-luennot. Mikäli teillä jäsenilläkin tulee mieleen jotain koulutuspäiviä/-luentoja tms mitä kerho voisi järjestää, laittakaa ehdotuksia tulemaan! Myös jos tiedätte jonkun kouluttajan (eikä tarvitse olla specialisti) niin laittakaa siitäkin infoa. Tai voitte itse kysyä kouluttajalta olisiko kiinnostusta tulla pitämään koulutusta kerholle.

Rivikoulutuksia tullaan ehostamaan jollakin muotoa ensi keväälle (ryhmäjakoja uusitaan). Tästä tiedoitamme kuitenkin ennen rivikoulutusten alkua mm. kerhon nettisivuilla.

Hyvää loppusyksyn jatkoa ja lumisen joulun odostusta! 
-Noora