Rally-Toko koulutuspäivä sunnuntaina 16.8.2020

Järvenpään Koirakerho ry järjestää Rally-Toko koulutuksen sunnuntaina 16.8.2020 klo 10 alkaen. Koulutus järjestetään Järvenpään Koirakerhon koulutuskentällä (ulkokenttä, nurmikko).
Kurssin kouluttajana Hannele Pirttimaa (mm. Rally-Tokon ylituomari).

Koulutukseen otetaan max 14 koirakkoa.
Koirakkopaikka 25€, kuuntelupaikka 10€.
Jokaisella koirakolla on noin 15min henkilökohtaista ohjausta Hannelen kanssa. Ajan voi käyttää ratatreeniin tai yksittäisiin kyltteihin.

Ilmoittautumiset sähköpostitse info @ jarvenpaankoirakerho.fi (poista välit). Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä sinun sekä koirasi tämän hetkinen taso, oletteko kisanneet tai onko jotain erityistä haastetta. Haluatteko ratatreeniä vai yksittäisiä kylttejä. Myös toiveita koulutuksen sisällön suhteen saa esittää. Lisää ilmoittautumiseen myös koiran kutsumanimi, ikä sekä rotu.

Koulutus sopii niin vasta-alkajille kuin myös jo hieman kokeneimmillekkin. Kuitenkin koiralla pitäisi olla peruasiat jollakin lailla hallussa (seuraaminen, istuminen, maahanmeno). Kuuntelupaikalle voi osallistua kaikki, myös jos olet lajista kiinnostunut mutta syystä tai toisesta et pysty osallistumaan koiran kanssa, esim koirasi on vasta pentu. Kuuntelupaikalla voit mm. seurata muiden suorituksia, tehdä omia muistiinpanoja kylttien suorituksista sekä esittää kysymyksiä. 

Facebook-tapahtuma