Ajankohtaista

Rally-Toko koulutus su 29.3.2020

Järvenpään Koirakerho järjestää Rally-Toko koulutuksen sunnuntaina 29.3.2020 klo 13. 
Koulutus järjestetään TuuKK-hallissa Tuusulan Ristikivessä. 
Koulutuksen kouluttajana Hannele Pirttimaa (mm. Rally-Tokon ylituomari) 

Koulutukseen otetaan joko 8 tai 12 koirakkoa sekä lisäksi kuunteluoppilaita.Koirakkopaikka 25€, kuuntelupaikka 10€.Jokaisella koirakolla on noin 10min henkilökohtaista ohjausta Hannelen kanssa. Ajan voi käyttää  ratatreeniin tai yksittäisiin kyltteihin. Ilmoittautumiset sähköpostitse info @ jarvenpaankoirakerho.fi (poista välit) 6.3.2020 mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä sinun sekä koirasi tämän hetkinen taso, oletteko kisanneet tai onko jotain erityistä haastetta. Myös toiveita koulutuksen sisällön suhteen saa esittää. Lisää ilmoittautumiseen myös koiran kutsumanimi, ikä sekä rotu.

Kevään koulutukset

Kevään koulutukset starttaavat keskiviikkona 4.3.2020. Jokaiselle kurssille ja ryhmään on ilmoittauduttava erikseen. Paikkoja on kussakin ryhmässä rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautua voit sähköpostitse info @ jarvenpaankoirakerho.fi (poista välit)

Kerro ilmoittautumisessa mihin ryhmään ilmoittaudut, koiran kutsumanimi, koiran ikä ja koiran rotu sekä lisäksi oletko jo jäsen vai liitytkö uutena jäsenenä mukaan.

Mikäli et tiedä mikä ryhmä olisi teille sopiva niin mietitään yhdessä oikea ryhmä. 

Kurssimuotoiset koulutukset:
Pentu- ja alkeiskurssi kevät 1: 4.3.-1.4.2020 klo 18.45 (viisi koulutus kertaa)

Pentu- ja alkeiskurssi kevät 2: 15.4.-20.5.2020 klo 18.45, ei koulutusta 29.4. (viisi koulutus kertaa) 
Jatkoalkeet ryhmä 1: 4.3.-8.4.2020 klo 19.30 (kuusi koulutus kertaa) 
Jatkoalkeet ryhmä 2: 15.4.-27.5.2020 klo 19.30, ei koulutusta 29.4. (kuusi koulutus kertaa)

Nämä ryhmät jatkuvat läpi kevään ja niihin otetaan uusia ryhmäläisiä pitkin kevättä mikäli ryhmässä on tilaa:
Toko aloittelevat klo 19.00 (TÄYNNÄ), Arkitottis (entinen kotitottis) klo 19.30, BH klo 19.30, PK klo 19.30, Toko kisaavat klo 19.30.  

29.4.2020 ei pidetä koulutuksia. 
Keskiviikkona 3.6.2020 pidetään kevään viimeinen koulutuskerta. Viimeisellä kerralla on kaikille jäsenille yhteistä ohjelmaa. 

 

Ryhmien kuvaukset:
-Pentu- ja alkeiskurssi; viiden kerran kurssimuotoinen pentu- ja alkeiskurssi. Kurssilla opetellaan koulutuksen perusasioita. Kurssille osallistumiselle ei ole ylä- eikä alaikärajaa. 
Pentu- ja alkeiskurssille on erillinen kurssimaksu. Jäsenille kurssin hinta on 10€ (+jäsenmaksu), muille 40€. Kurssi ei edellytä jäsenyyttä.
-Jatkoalkeet; kuuden kerran kurssimuotoinen ryhmä. Perusasioiden jatko-opettelua. Vaatimuksena on että koirakko on käynyt joko JKK:n tai jonkun muun järjestämän alkeiskurssin tai ohjaaja on esim vanhempien koirien kanssa käynyt koulutuksissa ja on osannut kouluttaa perusasioita itse. Jos olet käynyt syksyllä 2019 pentu- ja alkeiskurssin, on tämä ryhmä seuraava askel.
-Arkitottis; Tottelevaisuuskoulutusta ilman kisatavoitetta treenaaville koirakoille. 
-TOKO aloittelevat; perusasiat osaaville koirakoille joilla kisaaminen on tulevaisuudessa tähtäimessä.
-TOKO kisaavat; kisaaville tai kisoihin tähtääville koirakoille. 
-PK; perusasiat osaaville koirakoille jotka kisaavat pk-lajeissa tai kisat on tulevaisuudessa tähtäimessä.  
-BH: uusi ryhmä keväälle. BH-kokeeseen tähtääville koirakoille joilla perusasiat ovat hallussa.

Pentu- ja alkeiskurssi kevät 1

Järvenpään Koirakerho ry järjestää kurssimuotoisen pentu- ja alkeiskurssin 4.3.-1.4.2020.
Kurssi sisältää viisi koulutus kertaa. Hinta kerhon jäsenille on 10€ (+ vuoden 2020 jäsenmaksu), muille 40€ koirakolta (=koira + ohjaaja). Osallistuminen ei edellytä kerhon jäsenyyttä. Jäseneksi voi liittyä samalla, jos haluaa jatkaa koulutuksia myös kurssin jälkeen. Ryhmään mahtuu 10 koirakkoa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssi pidetään keskiviikkoisin klo 18:45-n.19:15.

Paikan varas sähköpostilla osoitteeseen info @ jarvenpaankoirakerho.fi (poista välit). Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä kurssille osallistuvan henkilön nimi, sähköpostiosoite sekä kurssille osallistuvan koiran nimi, ikä ja rotu. Vahvistamme paikan varauksen muutaman päivän sisällä. Vahvistus viestissä saat maksuohjeet. Kurssi tulee maksaa kahden viikon (14 päivän) sisällä vahvistus viestistä. Kurssipaikka on sitova vasta kun kurssi on maksettu. Muista mainita halukuutesi liittyä jäseneksi ilmoittautumisesi yhteydessä. Jäsenmaksun maksamista varten tarvitset henkilökohtaisen viitenumeron.

Kurssille osallistuvalla koiralla tulee olla kennelliiton määräämät rokotukset kunnossa. Karenssiaika rescue-koirille on 6kk Suomeen tulosta tautien leviämisen minimoimiseksi.

Lisätietoja kurssista saa sähköpostitse.

Kurssikerrat näkyy koulutuskalenterista.
Facebook-tapahtuma kurssista.

Hyvää alkanutta vuotta 2020!

Hyvää alkanutta vuotta 2020!
Kevään koulutuksia suunnitellaan juuri parhaillaan ja koulutukset starttaavat maaliskuussa. Koulutuksiin/kursseille ilmoittautumisohjeet sekä tarkemmat alkamisajat ilmoitetaan myöhemmin, joten pysykää kuulolla.

Myös ohjeista vuoden 2020 jäsenmaksun maksamiseen tiedotetaan samalla koulutusten kanssa. Mikäli yhteystietosi, etenkin sähköpostiosoitteesi on muuttunut vuoden aikana pyydämme ilmoittamaan uudet tiedot sähköpostitse osoitteeseen infojarvenpaankoirakerho.fi
Mikäli et halua jatkaa jäsenyyttä, pyydämme ilmoittamaan tästä myös sähköpostitse.

-JKK:n hallitus