Ajankohtaista

Kevätkauden ohjatut koulutukset peruttu

Järvenpään Koirakerhon hallitus on kokouksessaan 14.4.2021 tehnyt päätöksen että kevään ohjattuja kursseja ja koulutuksia ei tulla aloittamaan tämän kevään aikana. 
Noudatamme tällä hetkellä alueellisia suosituksia ettei koulutuksia järjestetä, ja koska olemme edelleen toukokuun suhteen epätietoisia niin hallitus on tehnyt päätöksen perua koko kevätkauden ohjatut koulutukset 3.3.-3.6.2021. 

Keusote:
Harrastustoiminnalla tarkoitetaan yksilöohjauksena tai ryhmässä toteutettua, toistuvaa organisoitua tai ohjattua toimintaa. Keusote suosittelee omaehtoista ulkoilua ja yksilöharrastamista. Otteluita, kilpailuita, turnauksia, esityksiä tai tapahtumia ei järjestetä. Työpajoja ja kertaluonteisia vierailuja ei järjestetä. Kaikki lasten harrastus- ja toimintamuodot on toteutettava ilman lähikontakteja. 
Keusote suosittelee, 
Vuonna 2021 syntyneiden ja sitä vanhempien harrastustoimita: 
Organisoitu tai ohjattu harrastustoiminnan keskeytys jatkuu sisä- ja ulkotilassa (mukaan lukien taiteen perusopetus). Harrastuovuoroja ulkokentillä ei pidetä. 

Pyrimme aloittamaan koulutukset uudelleen syyskuun alussa. Jäsenillä on myös rajoitusten aikana mahdollisuus käydä kentällä itsenäisesti treenaamassa. Vapaat ajat näet Järvenpään Koirakerhon nettisivuilta kohdasta koulutukset. Esim keskiviikkoisin on nyt jäsenten vapaata aikaa. Omaa vuoroa ei tarvitse erikseen varata. Kenttä on kaikkien käytössä samaan aikaan. Annathan tilaa myös muille käyttäjille. Koulutuskenttä ei ole koirien ulkoilutuspaikka. Myös kerhon kouluttajia on usein paikalla keskiviikkoiltaisin, joten koulutuksellisia neuvoja saa kysyä vaikka virallisia koulutuksia ei olekaan. Kysymyksiä voi myös laittaa sähköpostitse.  Mukavaa kevään jatkoa ja pysytään terveinä. Toivottavasti pääsemme jälleen syksyllä treenailemaan! 

Kevään 2021 ohjatut koulutukset

Tiedote 25.2.2021: Joudumme siirtämään kevään suunniteltuja kursseja. Emme ota tällä hetkellä ilmoittautumisia vastaan kevään ryhmiin. Ilmoitamme maaliskuun loppupuolella lisäohjeita. 


Kevään koulutukset starttaavat keskiviikkona 3.3.2021 ja ilmoittautuminen kevään ryhmiin alkaa 1.2.2021. (HUOM! Ennen tätä tulleita ilmoittautumisia ei hyväksytä)

Jokaiselle kurssille ja ryhmään on ilmoittauduttava erikseen. Paikkoja on kussakin ryhmässä rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautua voit sähköpostitse info @ jarvenpaankoirakerho.fi (poista välit). Kerro ilmoittautumisessa mihin ryhmään ilmoittaudut, koiran kutsumanimi, koiran ikä sekä koiran rotu.

Mikäli et tiedä mikä ryhmä olisi teille sopiva niin mietitään yhdessä oikea ryhmä. 

Pentu- ja alkeiskurssi kevät 1: 3.3.-31.3.2021 klo 18.45 (viisi koulutus kertaa) TÄYNNÄ!
Pentu- ja alkeiskurssi kevät 2: 14.4.-19.5.2021 klo 18.45, ei koulutusta 28.4. (viisi koulutus kertaa) 
Jatkoalkeet ryhmä 1: 3.3.-7.4.2021 klo 19.30 (kuusi koulutus kertaa) 
Jatkoalkeet ryhmä 2: 14.4.-26.5.2021 klo 19.30, ei koulutusta 28.4. (kuusi koulutus kertaa)


Nämä ryhmät jatkuvat läpi kevään ja niihin otetaan uusia ryhmäläisiä pitkin kevättä mikäli ryhmässä on tilaa. Toko aloittelevat klo 19.00, Arkitottis (entinen kotitottis) klo 19.30, BH klo 19.30, PK klo 19.30, Toko kisaavat klo 19.30.  

28.4.2021 ei pidetä koulutuksia. 

Ryhmien kuvaukset:
Pentu- ja alkeiskurssi; viiden kerran kurssimuotoinen pentu- ja alkeiskurssi. Kurssilla opetellaan koulutuksen perusasioita. Kurssille osallistumiselle ei ole ylä- eikä alaikärajaa. 
Pentu- ja alkeiskurssille on erillinen kurssimaksu. Jäsenille kurssin hinta on 10€ (+jäsenmaksu), muille 40€. Kurssi ei edellytä jäsenyyttä.
Jatkoalkeet; kuuden kerran kurssimuotoinen ryhmä. Perusasioiden jatko-opettelua. Vaatimuksena on että koirakko on käynyt joko JKK:n tai jonkun muun järjestämän alkeiskurssin tai ohjaaja on esim vanhempien koirien kanssa käynyt
koulutuksissa ja on osannut kouluttaa perusasioita itse. Jos olet käynyt syksyllä 2019 pentu- ja alkeiskurssin, on tämä ryhmä seuraava askel.
Arkitottis; Tottelevaisuuskoulutusta ilman kisatavoitetta treenaaville koirakoille. 
TOKO aloittelevat; perusasiat osaaville koirakoille joilla kisaaminen on tulevaisuudessa tähtäimessä.
TOKO kisaavat; kisaaville tai kisoihin tähtääville koirakoille. 
PK; perusasiat osaaville koirakoille jotka kisaavat pk-lajeissa tai kisat on tulevaisuudessa tähtäimessä.  
BH: BH-kokeeseen tähtääville koirakoille joilla perusasiat ovat hallussa. 

Järvenpään Koirakerhon hallitus seuraa Suomen hallituksen sekä uudenmaan alueellisia linjauksia koskien korona rajoituksia. Pyrimme kuitenkin pitämään koulutukset normaalisti mikäli tautitilanne sen sallii. Saavuthan siis koulutuksiin täysin terveenä. Pidetään riittävät turvavälit myös koulutuskentällä. 

Mikäli sinulla tulee mitä tahansa kysymyksiä voit aina olla yhteydessä ensisijaisesti sähköpostitse info @ jarvenpaankoirakerho.fi (poista välit) 
Mukavaa alkutalven jatkoa. Toivottavasti näemme koulutuksissa ja pysytään terveinä!